Prijavi se za newsletter

mobilno jamstvo

mobilno jamstvo

Kupnjom Vašeg novog SEAT vozila postali ste korisnik usluge mobilnog jamstva. Ovom uslugom Vam je omogućena mobilnost i dolazak do odredišta u slučaju da je Vaše vozilo zbog tehničkog defekta ostalo nepokretno.


USLUGE MOBILNOG JAMSTVA

POMOĆ NA CESTI

U slučaju potrebe naša stručna ekipa će u najkraćem mogućem vremenu zbrinuti Vas i Vaše vozilo na licu mjesta. Mobilno jamstvo pokriva trošak izlaska stručne ekipe.


VUČA VOZILA

Ako Vaše vozilo nije moguće osposobiti na licu mjesta, osigurat ćemo Vam besplatan prijevoz za Vas i Vaše vozilo do najbližeg ovlaštenog SEAT SERVISA®.


ZAMJENSKA MOBILNOST

Ukoliko se Vaše vozilo radi otklanjanja kvara mora zadržati u ovlaštenom SEAT SERVISU® dulje od pet sati, organizirat će Vam se korištenje jedne od sljedećih usluga (Napomena: razdoblje od pet sati započinje
dolaskom nepokretnog vozila u ovlašteni SEAT SERVIS®:

1. Zamjensko vozilo

Ukoliko želite, možete koristiti besplatno zamjensko vozilo dok se na Vašem vozilu ne otkloni tehnički defekt (najviše do 3 dana). Mobilnim jamstvom nisu pokriveni troškovi goriva i cestarine, prometnih i parkirnih prekršaja, kao ni drugi troškovi napravljeni u svrhu nastavka Vašeg putovanja. Kategoriju i vrstu zamjenskog vozila odabire ovlašteni SEAT SERVIS® ovisno o raspoloživosti vozila.


2. Hotel

Ukoliko ste udaljeni više od 80 km od mjesta prebivališta i želite pričekati osposobljavanje Vašeg vozila, Vi i Vaši suputnici imate pravo na jedno noćenje u obližnjem hotelu do iznosa od 690,00 kn po osobi.


3. Ostala prijevozna sredstva

Ukoliko želite nastaviti Vaše putovanje alternativnim oblicima prijevoza, možemo Vam ponuditi besplatan prijevoz vlakom, autobusom ili brodom.


OGRANIČENJE MOBILNOG JAMSTVA I GUBITAK PRAVA IZ MOBILNOG JAMSTVA


Ako Vaše vozilo ima pravo na mobilno jamstvo i ako se zateknete u državi izvan Republike Hrvatske, sami snosite nastale troškove. Te troškove će Vam nadoknaditi Vaš ovlašteni SEAT SERVIS® u Republici Hrvatskoj (uz predočenje radnog naloga, svih računa, a prema važećim uvjetima mobilnog jamstva opisanima ranije), koji je vlasnik zadnjeg važećeg pečata mobilnog jamstva u Planu održavanja.


Prema uvjetima mobilnog jamstva moguće je koristiti samo jednu od navedenih usluga (isključena je npr. kombinacija zamjenskog vozila i smještaja u hotel).
Mobilno jamstvo ne uključuje troškove popravka vozila.


Pravo na besplatnu uslugu mobilnog jamstva ne možete ostvariti ako je nepokretnost Vašeg vozila nastupila zbog uzroka koji su jamstvenim listom predviđeni kao razlog za ograničenje ili gubitak prava iz jamstva (prema točki 5. jamstvenog lista).


U slučaju da nemate pravo na besplatnu uslugu mobilnog jamstva, prema Vašoj želji ovlašteni SEAT SERVIS® će Vam navedene usluge organizirati, ali u tom slučaju sami snosite nastale troškove.

SEAT Banneri Pregled 240x100

Detaljni pregled vozila za 1 kn

Provjerite da li je Vaš SEAT u dobroj formi.

SEAT Banneri videoteka 240x100

SEAT Videoteka

Pogledajte najnovije promotivne video zapise

SEAT Banneri Akumulator 240x100

Besplatni pregled akumulatora

Provjerite u kakvom je stanju vaš akumulator.

SEAT Banneri SEAT 240x100

Signalne lampice

Provjerite što vam vaš SEAT želi reći

Pratite nas na        face    you tube